• Header_RBZ_Rioolproblemen2.jpg


 

Riool ontstoppen nabij Rotterdam

Bel 24/7 RBZ Rioolbeheer: 085 7600060

Gestationeerd in: Krabbendijke (Zeeland) - Bergen op Zoom - Breda - Dordrecht
- Etten leur - Roosendaal - Rotterdam - Terneuzen - Tilburg - Waddinxveen

Direct een offerte aanvragen

Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

OFFERTE AANVRAGEN
Image

Laat uw riool ontstoppen!

Is riool ontstoppen in Rotterdam nodig? Een verstopte afvoer of een ander stuk van de riolering is heel vervelend. Misschien zit de wc verstopt of loopt het water uit de wasbak niet meer weg. Wij ontstoppen de afvoer of het riool zo snel mogelijk.

Bovendien staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om u op vakkundige wijze van dienst te zijn. Ook wanneer er midden in de nacht sprake is van een verstopte wc helpen we u uit de brand. Een verstopping van bijvoorbeeld de gootsteen of wc kan voor vele ongemakken zorgen. Niet alleen de stank die er bij komt kijken, ook is er het gevaar dat een gedeelte van uw huis overstroomt. Wacht daarom niet te lang bij een verstopping en neem direct contact met ons op.

Snel riool ontstoppen te Rotterdam

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
 • Snel ter plaatse in de regio van Tilburg;
 • U krijgt altijd een vrijblijvende offerte;
 • Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van het riool;
 • Gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen, reinigen en inspecteren van rioleringen.

Is het riool of de afvoer verstopt? Geen probleem, wij weten raad met alle rioolproblemen. Schakel direct onze hulp in of vraag eerst een offerte aan. Neem telefonisch contact op via 085 760 0060 of via het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Professionele ontstoppingsdienst

De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van het riool. Hierbij maken ze gebruik van middelen op milieuvriendelijke basis, dus zonder chemische toevoegingen. We verhelpen de meeste verstoppingen middels twee technieken: door de afvoer of riolering door te veren of door hem door te spuiten.

Wanneer deze methodes niet voldoende uitkomst bieden reinigen we met behulp van een roterende spuitkop. Op deze manier lossen we het probleem snel op. Daarnaast werken wij  met de meest hoogwaardige materialen zodat de verstopping van uw riolering weer wordt verholpen.

“Voorkom lekkage of verzakking van uw riolering”

Sterk in al het rioolwerk

Wij zijn sterk in rioolwerk en zijn van alle markten thuis. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een verscheidenheid aan diensten in Rotterdam. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van een riolering tot stankdetectie:

Image

Rioolservice bij spoed

Ook als u een spoedopdracht hebt staan wij voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe vervelend een verstopt riool kan zijn. Indien de verstopping niet opgelost wordt, kan het voor vele ongemakken zorgen die hoog in de kosten oplopen. Neem daarom direct contact met ons op indien u onverhoopt een verstopping hebt.

Wij ontstoppen het riool in Rotterdam

Is uw riool of de afvoer verstopt? Misschien loopt de wc over, of loopt het water in de wasmachine niet meer weg. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf weten wel raad met alle rioolproblemen. Het resultaat is een riool dat weer perfect doorloopt en geen mankementen vertoont. Schakel zo snel mogelijk onze hulp in van onze ontstoppingsdienst om erger te voorkomen.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in, dan verhelpen we het probleem zo snel mogelijk. Bel direct naar 085 760 0060 of vul het contactformulier in. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op de website. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

 • Direct een offerte aanvragen

  Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

 • HOOFDKANTOOR:
  Oostpolder 1F
  4413 NN Krabbendijke
  (Zeeland)


 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom
  - Breda
  - Dordrecht
  - Etten leur
  - Roosendaal
  - Rotterdam
  - Terneuzen
  - Tilburg
  - Waddinxveen
  - Zierikzee

© Copyright 2022 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond