Horecaondernemingen en instellingen in de voedingsmiddelenindustrie zijn verplicht een vetafscheider te plaatsen. De vetafscheider dient met regelmaat, tenminste één keer per jaar, geledigd en gereinigd te worden om een goede werking te garanderen.

Het afvoeren van vethoudend afvalwater via een vetafscheider is verplicht voor onder meer brood- en banketbakkerijen, slagerijen, horeca-bedrijven, cafetaria's en bedrijven in de vlees- en visverwerkende industrie.

RBZ Rioolbeheer werkt met vakkundig personeel en kwalitatief hoogwaardig materiaal. RBZ Rioolbeheer zorgt voor de lediging en grondige reiniging van de vetafscheider. 

RBZ Rioolbeheer helpt u met de lediging en reiniging van uw pompput en vetafscheider, het voorkomen en verhelpen van stankoverlast, verstoppingen en storingen, het onderhoud van uw pompput en vetafscheider en de plaatsing van een nieuwe vetafscheider.

Met ons hoofdkantoor in Krabbendijke (Zeeland) en onze stationeringen in: Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Etten leur, Roosendaal, Rotterdam, Terneuzen Tilburg, Waddinxveen en Zierikzee zijn wij in een groot deel van Nederland snel ter plaatsen.


Meer informatie?
E-mail naar info@rbzrioolbeheer.nl
 


 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom
  - Breda
  - Dordrecht
  - Etten leur
  - Roosendaal
  - Rotterdam
  - Terneuzen
  - Tilburg
  - Waddinxveen
  - Zierikzee

© Copyright 2024 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond