Ook voor de aankoop van een vetafscheider installatie bent u bij RBZ Rioolbeheer op het goede adres. Desgewenst kunnen wij deze voor u plaatsen en aansluiten. Voor een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een vetvangput kunt u contact met ons opnemen.

De nieuwe vetafscheider wordt geplaatst tussen de aansluiting op het gemeente-riool en het lozingspunt van de desbetreffende locatie. Het gaat hierbij meestal om de keukenriolering. Houdt u rekening met het feit dat er geen toilet of hemelwaterafvoer op de put mag worden aangesloten.

Onder invloed van de zwaartekracht wordt het vet uit het afvalwater gescheiden, zodat dit niet in de riolering terechtkomt. Een vetafscheider of vetvangput dient volgens de geldende regelgeving te voldoen aan de EN1825-norm. Dit houdt in dat de vetvangput voorzien moet zijn van een kwaliteitsverklaring.

Met ons hoofdkantoor in Krabbendijke (Zeeland) en onze stationeringen in: Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Etten leur, Roosendaal, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Waddinxveen en Zierikzee zijn wij in een groot deel van Nederland snel ter plaatsen.


Meer informatie?
E-mail naar info@rbzrioolbeheer.nl
 


 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom
  - Breda
  - Dordrecht
  - Etten leur
  - Roosendaal
  - Rotterdam
  - Terneuzen
  - Tilburg
  - Waddinxveen
  - Zierikzee

© Copyright 2024 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond