• Header_RBZ_Rioolproblemen2.jpg

Direct een offerte aanvragen

Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar een ontstoppingsservice voor uw riolering in Zeeuws-Vlaanderen?

Is uw riool verstopt en woont u in Zeeuws-Vlaanderen? Geen probleem, onze monteurs lossen dagelijks rioolproblemen op en zijn werkzaam door heel regio Zeeland. RBZ Rioolbeheer heeft ruim 20 jaar ervaring in huis en door het gebruik van moderne technieken kunnen wij elk rioolprobleem snel en vakkundig oplossen.
 

Riool ontstoppen door heel Zeeuws-Vlaanderen, ook verstopte WC’s

Of u nu in het westen woont van Zeeuws-Vlaanderen zoals Sluis of Oostburg, of juist centraal zoals Terneuzen, Sas van Gent of toch meer in het oosten zoals Hulst; in elke woonplaats van Zeeuws-Vlaanderen komen wij langs voor uw rioleringsproblemen. Onze medewerkers rijden rond in herkenbare bussen met de meest benodigde materialen om direct de meest voorkomende rioolverstoppingen of afvoerproblemen aan te pakken.
 

Rioolinspectie door een rookmachine in Zeeuws-Vlaanderen

Last van stank in huis dat u niet kunt plaatsen? Geuren uit het riool zijn erg lastig te detecteren. Onze medewerkers maken gebruikt van een rookmachine, die rook genereerd en wordt aangesloten op de ingang / uitgang van het riool. De machine vult de riolering met milieuvriendelijke rook. Waar de rook ontsnapt is dus de exacte plek van de lekkage. Door deze werkwijze wordt zo effectief mogelijk naar de lekkage gezocht. Vaak zijn verzakkingen of scheuren aanwezig in het pijpwerk van de riolering. Na de rookinspectie kunnen wij u van een advies en eventueel een offerte voorzien.

Snelle rioolservice door ervaren rioolontstoppers aan huis of bedrijf

RBZ Rioolbeheer komt in heel Zeeuws-Vlaanderen aan huis voor particulieren rioolproblemen, maar ook bij rioleringsproblemen bij uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons direct om het probleem telefonisch te bespreken en een afspraak in te plannen. RBZ Rioolbeheer probeert zo snel mogelijk een medewerker uw kant op te sturen om het verstopte rioolprobleem te verhelpen.

Rioolinspectie in Zeeland? Camerasysteem aanwezig!

Wat zit er vast in het riool? In de meeste gevallen hebben de bewoners geen idee waardoor riolering verstopt is geraakt. Is er iets door de WC getrokken? Door gebruik van een camerasysteem kan de verstopping gelokaliseerd worden, maar ook bekeken worden of het een vastzittende ophoping is of eventuele scheuren in de leidingen. Na een camera inspectie in het riool kunnen onze medewerkers u voorzien van een advies.

Image

Met spoed een riolering ontstopper door heel Zeeuws-Vlaanderen?

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: 085 760 0060. Binnen 24 uur is uw verstopping verholpen. Wilt u meer informatie, bekijk ook onze contactpagina.

 • Direct een offerte aanvragen

  Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

 • HOOFDKANTOOR:
  Oostpolder 1F
  4413 NN Krabbendijke
  (Zeeland)


 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom
  - Breda
  - Dordrecht
  - Etten leur
  - Roosendaal
  - Rotterdam
  - Terneuzen
  - Tilburg
  - Waddinxveen
  - Zierikzee

© Copyright 2022 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond