• Header_RBZ_Rioolproblemen2.jpg


 

Riool ontstoppen in Tilburg en omgeving

Bel 24/7 RBZ Rioolbeheer: 085 7600060

Direct een offerte aanvragen

Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

OFFERTE AANVRAGEN
Image

Laat uw riool ontstoppen

Riool ontstoppen in Tilburg? Wanneer er sprake is van een verstopt riool, is het van groot belang om snel actie te ondernemen. De riolering is immers een belangrijke voorziening voor in uw huis. Daarom staan onze professionele en vakkundige ontstoppers 7 dagen per week dag en nacht voor u klaar.

Is uw riool of de afvoer verstopt? Misschien loopt de wc over, of loopt het water in de wasmachine niet meer weg. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf weten wel raad met alle rioolproblemen. Het resultaat is een riool dat weer perfect doorloopt en geen mankementen vertoont. Schakel zo snel mogelijk onze hulp in van onze ontstoppingsdienst om erger te voorkomen.

Wij ontstoppen het riool in Rotterdam

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
 • Snel ter plaatse in de regio van Tilburg;
 • U krijgt altijd een vrijblijvende offerte;
 • Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van het riool;
 • Gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen, reinigen en inspecteren van rioleringen.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in, dan verhelpen we het probleem zo snel mogelijk. Bel direct naar 085 760 0060 of vul het contactformulier in. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op de website. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Rioolproblemen

Er komen allerlei rioolproblemen voor in Tilburg. Misschien zit de afvoer of het riool verstopt, waardoor het water van de wasbak niet meer goed weg loopt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de wc verstopt zit, waardoor je vreest voor een overstroming. Het kan erg tijdrovend zijn om problemen aan het riool zelf te verhelpen.

Gelukkig bieden wij uitkomst middels rioolservice in de omgeving van Tilburg. Wij hebben ervaring met alle rioolproblemen. Voor het ontstoppen van uw riool maken wij gebruik van de juiste gereedschappen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw riool weer zo spoedig mogelijk vrij is van de verstopping. We zijn niet voor niets sterk in rioolwerk!

“Onze ontstoppers zijn gespecialiseerd op het gebied van aanleggen, ontstoppen, reinigen en inspecteren van rioleringen.”

Ontstoppen middels doorveren of doorspuiten

Onze vakkundige rioolontstoppers ontstoppen het riool of afvoer door middel van doorveren of doorspuiten. Hierbij maken ze gebruik van een hoge druk unit. Wanneer dit niet voldoende is, reinigen we de afvoer of het riool grondig met een roterende spuitkop. Bij het verhelpen van de verstopping maken we louter gebruik van middelen die milieuvriendelijk zijn.

“We zijn alle dagen van de week dag en nacht beschikbaar”

Image

Gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Tilburg

Door onze jarenlange ervaring weten wij als de beste hoe we iedere klus klaren. Zo kunt u bij ons ontstoppingsbedrijf terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Van een afvoer die verstopt zit tot het aanleggen van riolering in Tilburg:

Waarom vetvangputten aanleggen?

Indien u een horecaondernemer bent of in de voedingsindustrie werkzaam bent, is een vetvangput verplicht. Dit zorgt ervoor dat het overtollige vet uit de keuken niet in het riool terecht komt, waar het voor verstoppingen kan zorgen. Wij kunnen diverse vetvangputten voor u aanleggen.

De vetvangputten moeten jaarlijks geleegd worden. Ook dit kunnen wij voor u doen. Wilt u gebruik maken van onze service? Neem dan direct contact met ons op. Voor een prijsopgave van de vetafscheider installatie neemt u contact met ons op.

24 uur per dag spoedservice

Wij staan altijd voor u klaar met onze service, ook als u een probleem met de riolering hebt waar spoed bij geboden is. Indien u ineens problemen krijgt met de riolering, hebben wij ook mensen klaarstaan voor spoedklussen. Hebt u bijvoorbeeld onverwachts problemen met de gootsteen en moet dit direct verholpen worden? Dan staan wij voor u klaar. In de gehele omgeving van Tilburg kunnen wij u van dienst zijn. Neem direct contact met ons op om ons in te schakelen voor een spoedopdracht.

Laat uw riool ontstoppen in Tilburg

Vraag een offerte aan voor riool ontstoppen in Tilburg om de verstopping te verhelpen. Wanneer u het offerteformulier gebruikt, krijgt u gelijk een indicatie van de prijs die wij hanteren. Of neem direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf door te bellen naar 085 760 0060.

Heeft u een vraag over onze ontstoppingsdienst? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

 • Direct een offerte aanvragen

  Gebruik ons formulier om gelijk een indicatie te verkrijgen

 • HOOFDKANTOOR:
  Oostpolder 1F
  4413 NN Krabbendijke
  (Zeeland)


 • GESTATIONEERD IN
  - Bergen op Zoom
  - Breda
  - Dordrecht
  - Etten leur
  - Roosendaal
  - Rotterdam
  - Terneuzen
  - Tilburg
  - Waddinxveen
  - Zierikzee

© Copyright 2022 - RBZ Rioolbeheer - Alle rechten voorbehouden. - Siteplattegrond